Etusivu
 / Takuuehdot iTapsa Phones™

Takuuehdot iTapsa Phones™

Myönnämme 12 kk (laajennettavissa 24 kk asti) takuun myymillemme käytetyille iPhoneille.  Akuille myönnämme 12 kk takuun.

Mukana tuleville tarvikkeille myönnämme kolmen (3) kuukauden takuun, ellei erikseen tuotetiedoissa mainita pidemmästä takuusta. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojakalvot, ei ole takuuta.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet, tuotteen huolimaton käyttö tai kosteusvauriot.

Tuotteen asiaankuuluva suojaus ja paketointi on lähettäjän vastuulla. Mikäli tuote vahingoittuu huolimattoman paketoinnin vuoksi, niin tämä ei kuulu takuun piiriin.

Ohjelmistoviat eivät kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin.

Seuraavat asiat tulee huomioida takuusta :

 • Näytön ja rungon fyysinen ja mekaaninen vaurio ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin.
 • Ohjelmistoviat eivät kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
 • Puhelimen käyttöjärjestelmän puhdistaminen haittaohjelmista tai muusta kuormittavasta tekijästä ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
 • Laitteen omatoiminen korjaus mitätöi takuun.
 • Latausjohdon,seinäosan tai muiden tarvikkeiden mekaaninen vaurio ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
 • Laitteen ja tarvikkeiden vaurioituminen postin kuljetuksessa lähettäjän huolimattomuuden takia ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin. Laitteet kannattaa pakata mahdollisimman huolellisesti.
 • Laitteen tiedot ja tiedostot ovat asiakkaan omalla vastuulla. iTapsa Phones™ ei vastaa hävinneistä tai saavuttamattomissa olevista tiedoista laitteissa.

Virhetilanteet

Virheilmoitus tulee tehdä asiakkaan puolelta mahdollisimman nopeasti kun asiakas on havainnut virheen ja se tehdään sähköpostitse osoitteeseen phones@itapsa.com. Virheelliseksi osoitettu tuote tulee viipymättä lähettää postin kautta tai mahdollisesti myös toimittaa itse virheilmoituksen sekä ohjeistuksen vastaanottamisen jälkeen seuraavaan osoitteeseen:

iTapsa Services Oy

Taivaltie 10

01610 Vantaa

Asiakas vastaa tiedostojen varmuuskopioinnista ennen tuotteen toimittamista huollettavaksi. Lähetettävä tuote tulee pakata kuten se on pakattu saapuessaan. Mikäli laite toimitetaan ja palautetaan niin että se on merkitty särkyväksi, eli tuotteen käsittely vaatii erillistä toimenpidettä, on Asiakas velvollinen maksamaan aiheutetut tomituskustannukset. Asiakas on itse velvollinen tiedostojen varmuuskopioinnista ennen kuin tuote on lähetetty iTapsa Services Oy:n huoltoon.

Seuraavat asiat tulee liittää mukaan takuun alaiseen palautukseen:

 • Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus tai kuitti
 • Yhteystiedot
 • Vikaselostus
 • Laitteen kaikki muut oheislaitteet jotka tulivat alkuperäispakkauksen mukana.

iTapsa Services Oy ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. iTapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa.

Mikäli laitteessa on voimassa valmistajan myöntämä takuu. Määräytyy takuuehdot valmistajan mukaan.

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 029 0300 305 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen phones@itapsa.com.

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja iTapsalla on oikeus ottaa laite tarkistukseen, joka voi viedä pidemmän aikaa kuin perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.