Etusivu
 / Yleiset sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

iTapsa Phones™ on iTapsa Services Oy:n (Y-tunnus 2476160-5) omistuksessa oleva markkinapaikka. Seuraavia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan iTapsa Phonesin™ ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

iTapsa Phones pidättää oikeuden muuttaa alla olevia sopimusehtoja yksipuoleisesti ilman ennakkoilmoitusta. Kauppasuhteisiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka käyvät ilmi iTapsa Phones™ sivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

iTapsa Phones™ ei vastaa ylivoimasesta esteestä johtuvista vahingoista. Asiakkaalle ilmoitetaan niin pian kuin mahdollista tällaisen esteen tultua ilmi. 

ASIAKAS

iTapsa Phones™ myy palveluja ja tuotteita kuluttajille ja yrityksille. 

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja iTapsa Phonesin™ välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa tai asiakkaan kanssa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, toimivan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. 

Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä Y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Toimitusaika-arviot on laadittu logistiikkayhtiöiden antamien tietojen perusteella. iTapsa Phones™ tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua iTapsa Phonesin™ järjestelmään.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu iTapsa Services Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.

TUOTTEET JA HINNASTO

Hintaan sisältyy mahdollinen arvonlisävero. Käytetyn elektroniikan myymisessä sovelletaan marginaaliveromenettelyä. 

Tuotteiden hintojen muuttuessa ennen tilauksen käsittelyä, tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos muutoksia tehdään tilaukseen, määräytyy hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen uudella halvemmalla hinnalla. 

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen kaupan peruutusoikeus. 

MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSTAVAT

Toimitustavat ilmenevät iTapsa Phonesin™ verkkokaupan sivustolta. 

Keskimääräinen tilauksen käsittelyaika on 0-1 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetusaika on normaalisti 1-3 työpäivää. 

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Yritysasiakkaiden palautukset sovimme tapauskohtaisesti. 

Palautusohjeet löytyvät sivuiltamme. 

TAKUU JA VIRHEVASTUU

iTapsa Phones™ hyväksyy myyntiin vain käyttökelpoista käytettyä elektroniikkaa. Laitteet testataan ja huolletaan ennen myyntiin laittamista. Emme ota vastaan lukittuja tai varastettuja puhelimia. Jos lähetät viallisen, kosteusvaurioisen tai lukitun laitteen, veloitamme 29€ käsittely- ja postituskuluja. Puhelin luovutetaan takaisin vain tätä maksua vastaan.

Ostaja on velvollinen tutustamaan kauppa- ja takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. 

iTapsa Phones™ Takuuehdot

Myönnämme 12 kk (laajennettavissa 24 kk asti) takuun myydyille käytetyille iPhoneille.  Akuille myönnämme 12 kk takuun.

Mukana tuleville tarvikkeille myönnämme kolmen (3) kuukauden takuun, ellei erikseen tuotetiedoissa mainita pidemmästä takuusta.. Kulutustavaroissa, kuten kuoret ja suojakalvot, ei ole takuuta.

Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Normaali kuluma ei kuulu takuun piiriin, eikä myöskään ulkoisen tekijän aiheuttamat vauriot, kuten onnettomuudet, tuotteen huolimaton käyttö tai kosteusvauriot. 

Tuotteen asiaankuuluva suojaus ja paketointi on lähettäjän vastuulla. Mikäli tuote vahingoittuu huolimattoman paketoinnin vuoksi, niin tämä ei kuulu takuun piiriin. 

Ohjelmistoviat eivät kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin. 

Seuraavat asiat tulee huomioida takuusta : 

  • Näytön ja rungon fyysinen ja mekaaninen vaurio ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin.
  • Ohjelmistoviat eivät kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
  • Puhelimen käyttöjärjestelmän puhdistaminen haittaohjelmista tai muusta kuormittavasta tekijästä ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
  • Laitteen omatoiminen korjaus mitätöi takuun.
  • Latausjohdon, seinäosan tai muiden tarvikkeiden mekaaninen vaurio ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin
  • Laitteen ja tarvikkeiden vaurioituminen postin kuljetuksessa lähettäjän huolimattomuuden takia ei kuulu iTapsa Phonesin™ takuun piiriin. Laitteet kannattaa pakata mahdollisimman huolellisesti.
  • Laitteen tiedot ja tiedostot ovat asiakkaan omalla vastuulla. iTapsa Phones™ ei vastaa hävinneistä tai saavuttamattomissa olevista tiedoista laitteissa. 

Virhetilanteet

Virheilmoitus tulee tehdä asiakkaan puolelta mahdollisimman nopeasti kun asiakas on havainnut virheen ja se tehdään sähköpostitse osoitteeseen phones@itapsa.com. Virheelliseksi osoitettu tuote tulee viipymättä lähettää postin kautta tai mahdollisesti myös toimittaa itse virheilmoituksen sekä ohjeistuksen vastaanottamisen jälkeen seuraavaan osoitteeseen:

iTapsa Services Oy
Taivaltie 10
01610 Vantaa

Asiakas vastaa tiedostojen varmuuskopioinnista ennen tuotteen toimittamista huollettavaksi. Lähetettävä tuote tulee pakata kuten se on pakattu saapuessaan. Mikäli laite toimitetaan ja palautetaan niin että se on merkitty särkyväksi, eli tuotteen käsittely vaatii erillistä toimenpidettä, on Asiakas velvollinen maksamaan aiheutetut tomituskustannukset. Asiakas on itse velvollinen tiedostojen varmuuskopioinnista ennen kuin tuote on lähetetty iTapsa Services Oy:n huoltoon.

Seuraavat asiat tulee liittää mukaan takuun alaiseen palautukseen:

Sähköpostiin lähetetty tilausvahvistus tai kuitti

Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite, josta tavoittaa huollon aikana) 

Vikaselostus

Kuitin tai tilausvahvistuksen numero 

iTapsa Services Oy ei vastaa laitteiden talletettujen tietojen katoamisesta tai vioittumisesta ja tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla. iTapsa ei myöskään vastaa mahdollisista elinkeinon harjoittamiselle aiheutuneista tappioista huoltoihin liittyvissä asioissa. 

Mikäli laitteessa on voimassa valmistajan myöntämä takuu. Määräytyy takuuehdot valmistajan mukaan. 

Takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä liikkeisiimme, soittamalla numeroon 029 0300 305 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen phones@itapsa.com. 

Takuuasiat voivat vaatia pidempää tarkistusprosessia, ja iTapsalla on oikeus ottaa laite tarkistukseen, joka voi viedä pidemmän aikaa kuin perushuolto. Tämän takia nopeuslupauksemme eivät koske takuuhuoltoja. 

Huoltoprosessi

Havaittu takuunalainen vika korjataan suoraan iTapsa Services Oy:n eri liikkeissä korjauksen ollessa mahdollista. Jos vika osoittautuu kannattamattomaksi korjata, korvataan kyseinen takuunalainen laite vastaavanlaisella mallilla. Yleisimmät varaosilla korjattavissa olevat viat korjaamme nopeasti liikkeissämme, monesti jopa tunnissa. Postitse lähetetyt takuukorjaukset huolletaan ja käsitellään samana päivänä kuin se on vastaanotettu ja normaali toimitusaika näille on noin 1-3 arkipäivää.

Mahdollisissa virhetilanteissa on asiakkaan tehtävä virheilmoitus mahdollisimman nopeasti virheen havaitsemisesta. Virheilmoitukset voi laittaa sähköpostitse phones@itapsa.com, soittamalla numeroon 029 0300 305 tai käymällä lähimmässä liikkeessä paikan päällä. 

Asiakasta ohjeistetaan palautusprosessissa virhetilanteen sattuessa.

Tietojen varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla ennen laitteen toimittamista huoltoon. 

Palautuksen mukana on oltava seuraavat tiedot: Kuitti tai sähköpostitse saatu tilausvahvistus, yhteystiedot sekä vikakuvaus.  

Yrityskaupassa vastuun jakautuminen

Tuotteet ja palvelut myydään sellaisena kuin ne ovat. iTapsa Phones™ ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä.

iTapsa Phonesin™ korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön ja enintään määrältään kauppahinnan palauttamiseen. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.