Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone Xs Max

iPhone Xs Max avaa aivan uuden tavan tarkastella maailmaa upeiden värien ja uskomattomien toimintojensa ansiosta. Tässä älypuhelimessa on suuri Super Retina - näyttö, entistä tehokkaampi A12 Bionic - siru, pitkäkestoisempi akku ja vettä hylkivä muotoilu. - 6,5" Super Retina OLED -näyttö ja A12 Bionic CPU sekä 3D-kosketus - Kaksois- 12 MPix laajakulmakamera - Kaksois-SIM-tuki, fyysinen Nano SIM ja virtuaalinen eSIM - IP68-suojattu kestämään roiskeita, vettä ja pölyä - Quad-LED True Tone - salama kirkkaampiin, ja entistä paremmin valaistuihin kuviin

Osta käytetty iPhone Xs Max huollettuna ja 12 kk takuulla

Lumoudu lippulaivamallin iPhone XS Max:n huippuominaisuuksista

Upea lippulaivamalli iPhone XS Max vie sinut mennessään. Jopa 6,5 tuuman Super Retina HD-näytöllä sekä 2688 x 1242 pikselin tarkkuudella varustetulla näytöllä selailet vaivattomasti nettiä ja katsot lempisarjojasi niin kotisohvalla kuin liikenteessä.

TrueTone näytön väritasapaino säästää silmää

TrueTone näytön ansiosta rasitat silmiäsi vähemmän kuin muut puhelinmallit. Erityisesti iPhonen uusimpiin malleihin valmistettu XYZ-anturi aistii valoa 5-kertaa tehokkaammin kuin tavalliset RGB-anturit.

Kehittynyt A12 Bionic prosessori sekä 4 gb RAM

Jopa 15 % edeltäjäänsä tehokkaammalla Bionic A12 prosessorilla pelaat kännykälläsi monimutkaisia ja paljon muistia vaativia pelisovelluksia. 4 gigatavun RAM-muistin avulla puhelimesi ei jumiudu tiukassakaan paikassa.

Langaton lataus

Jatkossa sinun ei tarvitse setviä laturin johtoja, sillä iPhone XS Max:n on mahdollista ladata langattomasti. Langaton lataus toimii Qi-hyväksytyillä latureilla.

Kuvaa kuin ammattilainen 12 megapikselin laajakuvalla sekä boke muotokuvatilalla

Ota ammattimaisia otoksia puhelimen 12 megapikselin laajakuva- ja telekameralla. Pieni kädenliike ei haittaa kuvatessa, sillä kaksi optista kuvanvakaajaa korjaa horjumiset. Jopa 2-kertaisella optisella zoomilla 10-kertaisella digitaalisella zoomilla kuvaat tarkasti pidemmältäkin. iPhone XS Max:n bokella ja 7 megapikselin etukameralla kuvaat upeita selfieitä ja muotokuvia, joissa tausta on ammattimaisesti häivytetty.

4K-video

4K-videokuvaus tuo ainutlaatuisen ulottuvuuden videokuvaamiseen. iPhone XS Max:n 4K-videolla tallennat parhaat reissumuistosi huipputarkasti.

Suojattu ja luotettava ostokokemus

iPhone XS Max sisältää kasvojentunnistuksen, joka takaa turvallisen puhelimen käytön. Face ID:ta käyttämällä voit maksaa huoletta ostoksia myymälöissä, apeissa ja verkossa. Kehittyneellä Siri ääniohjauksella kirjoitat viestejä ja haet tietoa nopeasti yhdellä komennuksella. 

Roisketiivis, vedenpitävyysluokitus IP68 - jopa 2 metriin

iPhone XS Max on erityislaatuinen puhelin, sillä vesiroiskeet eivät tätä puhelinta hetkauta. Puhelimen pitää vettä maksimissaan 30 minuutin ajan jopa 2 metrin syvyydessä. Voidaan siis kuvitella, että nopea käväisy vessanpöntössä ei haittaa.

Lightning -kuulokeliitäntä 

Lightning -kuulokeliitännällä voit jatkaa kuuntelua vanhoilla johdollisilla kuulokkeillasi.

Apple iPhone Xs Max tekniset tiedot:

  • Hopea, Hopea Tähti­harmaa ja kulta
  • 6,5 tuuman Super Retina HD ‑näyttö, jossa on HDR ja True Tone
  • Rakenne kokonaan lasia ja ruostumatonta terästä, vesi- ja pölytiivis (IP68-luokitus)
  • Kaksi 12 Mpix kameraa muotokuva­tilalla, syvyyden­säädöllä, muotokuva­valolla, älykkäällä HDR:llä ja jopa 60 fps 4K videolla
  • 7 Mpix TrueDepth-etukamera muotokuva­tilalla, syvyyden­säädöllä, muotokuva­valolla ja älykkäällä HDR:llä
  • Face ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A12 Bionic ‑siru ja seuraavan suku­polven Neural Engine
  • Langaton lataus (toimii Qi-latureilla)

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.