Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone SE

Tuttu ja kätevä koko, järeämmillä tehoilla. Apple iPhone SE - mallin 64-bittinen A9-prosessori, ja sormenjälkitunnistin takaavat sulavan ja kätevän käyttökokemuksen. Laitteessa on upea 4” Retina näyttö, ja laadukas 12MP iSight-kamera. 4” Retina -näyttö (1136 × 640 pixeliä), 12MP takakamera & 1,2MP etukamera sekä M9 - Motion lisäprosessori. Osta käytetty iPhone SE jopa -50% edullisempi kuin uusi, 12 kk takuulla huollettu ja tarkistettu puhelin.

Osta käytetty iPhone SE huollettuna ja 12 kk takuulla

Helppokäyttöinen ja kompakti iPhone SE

iPhone SE:n etuna on sen huippuominaisuudet kompaktissa paketissa. Kämmenelle sopivalla 4 tuuman Retina-näytöllä selailet vaivattomasti nettiä ja katsot lempisarjojasi niin kotisohvalla kuin liikenteessä.

Näppärä prosessori sekä 2 gb RAM-muistia päivittäiseen surffailuun

Tehokkaalla Dual-core, 1840 MHz, Twister, 64-bit prosessori soveltuu erinomaisesti snäppäilyyn ja viestittelyyn kavereiden kanssa. Tiukassakin paikassa 2 gigatavun RAM-muisti toimii nopeasti kuvia ja videoita muokatessa. Tehokkaan prosessorin ansiosta iPhone SE:lla kuuntelet suosikkipodcasteja ja äänikirjoja.

Huippukamera 12 megapikselin tarkkuudella

Kokoonsa nähden iPhone SE on varustettu laadukkalla 12 megapikselin takakameralla. Jopa 5-kertaisella digitaalisella zoomilla kuvaat maisemia tarkasti. Timelapse -ominaisuudella kuvaat hauskoja hidastettuja videoita. Facetime HD etukameralla kuvaat kauniita selfieitä sekä jopa 720p HD-laatuista videota. 

4K-video

4K-videokuvaus tuo ainutlaatuisen ulottuvuuden videokuvaamiseen. iPhone SE:n 4K-videolla tallennat parhaat reissumuistosi huipputarkasti.

Turvallinen ja luotettava ostokokemus

Kehittyneellä Siri ääniohjauksella kirjoitat viestejä ja haet tietoa nopeasti yhdellä komennuksella. Koti-painikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin takaa turvallisen puhelimen käytön. Lisäksi Touch-ID:llä voit maksaa huoletta ostoksia myymälöissä, apeissa ja verkossa.

Apple iPhone SE tekniset tiedot:

  • Hopea, Hopea Tähti­harmaa, Kulta ja Ruusu­kulta
  • 4 tuuman Retina-näyttö
  • 12 Mpix kamera HDR:llä ja 30 fps 4K-videolla
  • 1,2 Mpix FaceTime HD ‑kamera HDR:llä
  • Touch ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A9-siru

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

12 kk takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.