Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone 7

Upea suunnittelu, roiskevesikestävyys (IP67 luokitus), sekä näyttävä 4.7” Retina HD näyttö - tästä on iPhone 7 tehty. 12MP kamera optisella kuvanvakauksella, sekä 4K videokuvaus tekee käytöstä juhlaa. Entistä kehittyneempi 64-bitin A10 prosessori 4,7” Retina HD-näyttö (1334 x 750 pixeliä) 12MP takakamera & 7MP etukamera sekä M10 Motion - lisäprosessori. Osta käytetty iPhone 7 jopa -50% edullisempi kuin uusi, huollettuna ja 12 kk takuulla.

Osta käytetty iPhone 7 huollettuna ja 12 kk takuulla

Helppokäyttöisyys ja tyylikkyys iPhone 7 etuna

Huippulaadukkaan ja näyttävän iPhone 7:n kanssa luot oman tyylisi. Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu ja 4,7 tuuman käteensopiva LCD-Multi-Touch-laajakuvanäyttö IPS-teknologialla tuo omistajalleen ennennäkemätöntä helppoutta puhelimen käsittelyyn. Dual domain -piksielien ansiosta katsot lempisarjojasi laajalla katselukulmalla niin kotisohvalla kuin liikenteessä.

Kehittynyt A10 prosessori sekä 2gb RAM

Entistä tehokkaammalla ja kehittyneemmällä 2 340 MHz Quad-core, 64-bitin A10 prosessorilla pyörität useampia suosikkisovelluksia samanaikaisesti. Tiukassakin paikassa 2 gigatavun RAM-muisti takaa vaivattoman käyttökokemuksen. 

Kuvaa kuin ammattilainen 12 megapikselin kameralla

Kuvaa ammattimaisia otoksia puhelimen 12 megapikselin kameralla sekä optisella kuvanvakaimella. Kamera sisältää lisäksi jopa 5-kertaisen digitaalisen zoomin. Sarjakuvatilalla varmistat ettei yksikään tärkeä hetki jää vangitsematta digitaaliseen muotoon. iPhone 7:n Facetime HD etukameralla kuvaat upeita 7 megapikselin selfieitä. 

4K-video

4K-videokuvaus tuo ainutlaatuisen ulottuvuuden videokuvaamiseen. iPhone 7:n huipputarkalla 4K-videolla aloitat kätevästi urasi tubettajana tai dokumentaristina.

Turvallinen ja luotettava 

Kehittyneellä Siri ääniohjauksella kirjoitat viestejä ja haet tietoa nopeasti yhdellä komennuksella. Koti-painikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin takaa turvallisen käytön. Lisäksi Touch-ID:llä voit maksaa huoletta ostoksia myymälöissä, apeissa ja verkossa. Sirillä voit myös kuunnella ja tunnistaa kappaleita.

Roisketiivis, vedenpitävyysluokitus IP67

iPhone 7 on erityislaatuinen puhelin, sillä vesiroiskeet eivät tätä puhelinta hetkauta. Puhelimen pitää vettä maksimissaan 30 minuutin ajan 1 metrin syvyydessä. Voidaan siis kuvitella, että nopea käväisy vessanpöntössä ei haittaa.

Lightning -kuulokeliitäntä 

Lightning -kuulokeliitännällä voit jatkaa kuuntelua vanhoilla johdollisilla kuulokkeillasi.

Ekologinen vaihtoehto

iPhone 7 edustaa Applen ympäristöystävällistä kehitystä ja panostusta ekologisempaan teknologiatuotantoon. Puhelin EI sisällä mm. arseenia näytön lasissa, elohopeaa LED-taustavalossa, bromattuja palonestoaineita eikä PVC:tä. Lisäksi puhelimen alumiinikotelo on kierrätettävä. 

Apple iPhone 7 tekniset tiedot:

  • Musta, hopea, kulta ja Ruusu­kulta
  • 4,7 tuuman Retina HD ‑näyttö
  • Vesi- ja pölytiivis (IP67-luokitus)
  • 12 Mpix kamera HDR:llä ja 30 fps 4K-videolla
  • 7 Mpix FaceTime HD ‑kamera HDR:llä
  • Touch ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A10 Fusion ‑siru

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon.  Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.