Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone 6S Plus

Entistä vahvemmalla rungolla, ja 5,5” Retina HD näyttö 3D Touch ominaisuudella varustettu Apple iPhone 6S Plus, on upean suunnittelun ansiosta yksi suosituimmista iPhone - malleista. 12MP iSight kamera optisella kuvanvakauksella, ja Applen oma 64-bittinen A9-siru toimivat sulavasti tilanteesta riippumatta. 5,5” Retina HD -näyttö (1920 × 1080 pixeliä) 12MP takakamera & 5MP etukamera sekä M9 Motion - lisäprosessori. Osta käytetty iPhone 6S Plus jopa -50% edullisempi kuin uusi, 12 kk takuulla huollettu ja tarkistettu puhelin.

Osta käytetty iPhone 6S Plus huollettuna ja 12 kk takuulla

 
 Apple iPhone 6S Plus tekniset tiedot:
  • Hopea, Hopea Tähti­harmaa, Kulta ja Ruusu­kulta
  • 4,7 tuuman Retina HD ‑näyttö
  • 12 Mpix kamera HDR:llä ja 30 fps 4K-videolla
  • 5 Mpix FaceTime HD ‑kamera HDR:llä
  • Touch ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A9-siru

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon.  Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.