Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone 6 Plus

Upea suunnittelu, roiskevesikestävyys (IP67 luokitus) sekä näyttävä 5,5” Retina HD näyttö - tästä on mullistava Apple iPhone 6 Plus tehty. Entistä kehittyneempi 64-bitin A11 Bionic - prosessori, 12MP kamera optisella kuvanvakauksella, sekä 4K videokuvaus tekee käytöstä juhlaa. 5,5” Retina HD -näyttö (1920 x 1080 pixeliä), 12MP takakamera & 7MP etukamera sekä M11 Motion - lisäprosessori Osta käytetty iPhone 6 Plus jopa -50% edullisempi kuin uusi, 12 kk takuulla huollettu ja tarkistettu puhelin.

Osta käytetty iPhone 6 Plus huollettuna ja 12 kk takuulla

 Apple iPhone 6 Plus tekniset tiedot:
  • Hopea, Hopea Tähti­harmaa ja Kulta
  • 5,5 tuuman Retina HD ‑näyttö
  • 8 Mpix kamera HDR:llä ja 60 fps 1080p HD-videolla
  • 1,2 Mpix FaceTime HD ‑kamera HDR:llä
  • Touch ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A8-siru

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

12 kk takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.