Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone 6

Tästä mallista alkoi Applen uudistunut yleisilme! Upea 4.7” Retina HD -näyttö, 8MP iSight kamera Focus Pixels - lisäominaisuudella, ja sormenjälkitunnistin toimivat sulavasti Applen omalla A8 - prosessorilla. 4,7” Retina HD -näyttö (1334 x 750 pixeliä), M8 Motion - lisäprosessori sekä 8MP takakamera & 1,2MP etukamera. Osta käytetty iPhone 6 jopa -50% edullisempi kuin uusi, 6kk takuulla huollettu ja tarkistettu puhelin. Halutessasi voit hankkia laajennetun 12 kk takuun edullisesti puhelimen oston yhteydessä.

Osta käytetty iPhone 6 huollettuna ja 12 kk takuulla

 Apple iPhone 6 tekniset tiedot:
  • Hopea, Hopea Tähti­harmaa ja kulta
  • 4,7 tuuman Retina HD ‑näyttö
  • 8 Mpix kamera HDR:llä ja 60 fps 1080p HD-videolla
  • 1,2 Mpix FaceTime HD ‑kamera HDR:llä
  • Touch ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten
  • A8-siru

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

12 kk takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.