Etusivu
 / Osta iPhone

Osta käytetty iPhone huollettuna ja 12 kk takuulla

iTapsa Phonesista löydät käytetyt iPhonet, jotka iTapsan puhelinteknikot ovat testanneet ja huoltaneet. Jokaiseen myytävään iPhoneen kuuluu vakiona 12 kk takuu. Käytetyn iPhonen saat jopa -50 % edullisemmin verrattuna uuden, samanlaisen ostamiseen. Tutustu myös puhelinhuoltoihin.

iTapsalta saat nyt myös uudenveroiset iPhonet edullisesti. Kaikki käytetyt laitteet löytyvät verkosta reaaliaikaisesti omilla uniikeilla tuotekuvilla varustettuina. Voidaankin sanoa että käytetyn, testatun ja huolletun laitteen ostaminen ei ole koskaan ollut näin turvallista ja helppoa. Annamme kaikille käytetyille puhelimille automaattisesti yhden vuoden takuun, jota voi halutessaan laajentaa jopa kahteen vuoteen. 

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun. Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä. 

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä. Voit maksimoida käyttökokemuksesi ja pidentää huoletonta käyttöaikaa ostamalla laajennetun kahden (2) vuoden iTapsa lisätakuun. 

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.