Etusivu
 / Maksu-, toimitus- ja palautusehdot

Maksu-, toimitus- ja palautusehdot

Maksutavat ja maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen osamaksulla

Kun olet lisännyt valitsemasi tuotteet ostoskoriin, klikkaa osoitetietojen täyttämisen jälkeen “Lähetä tilaus”.

Tämän jälkeen siirryt maksuvaihtoehdon valintaan, josta valitset maksuvaihtoehdoksi “LASKU, OSAMAKSU” .

Nyt voit käyttää Collectorin lasku- ja osamaksupalvelua. Otathan huomioon, että Collectorin lasku- ja osamaksupalvelusopimus tulee tehdä verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Jos valitset toimituksen iTapsa - liikkeeseen, maksutapoina käyvät maksukortit ja käteinen.

Collector Bank on turvallinen ja joustava digitaalinen pankki, jonka lasku- ja osamaksupalvelua käyttävät tuhannet yritykset ja yksityishenkilöt Suomessa ja Pohjoismaissa.

Collector - lasku:
Collector Bank laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää, ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy maksettavaksi ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (*korko on 0%, jokaiseen laskuun lisätään 3,95 € laskutuspalkkio)

Collector - osamaksu:
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän.

Halutessasi voit siis maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Collector Bank lasku- ja osamaksupalvelua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta, ja jolla on moitteettomat luottotiedot.

Tilaus

Tilauksen tehtyäsi, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen saat sähköpostilla ilmoituksen, kun tilaus on käsitelty, ja lähetys on matkalla.

Katsothan lisätietoa toimituksesta, kohdasta “Toimitustavat”.

Toimitustavat

Nouto myymälästä

Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi iTapsa-myymälästä

Toimitus postitse

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Posti tarjoaa Suomessa kattavan verkoston nouto- ja lähetyspisteitä ympäri maan.

Peruspaketin toimituskulut ovat 6,90€, ja valitsemalla Care-paketin puhelimellesi saat toimituksen nouto- ja lähetyspisteeseen veloituksetta.

Valittavana on myös Postin Pikatoimitus Express Business Day postipaketti joka maksaa 11,70€. Pikatoimitus lähetetään suoraan kotiin. Hinta sisältää ALV:n sekä pakkaus- ja käsittelykulut.

Myyntialue

iTapsa Phones verkkosivuilla myytäviä tuotteita toimitetaan Manner-Suomen alueelle.

Palautus

Annamme kattavan kuvan myytävästä elektroniikasta iTapsa Phonesin sivuilla. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta.

Jos tuote kuitenkin olennaisesti eroaa kuvauksesta, ilmoitathan tästä meille 72 tunnin kuluessa vastaanotettuasi tuotteen. Käsittelemme tilanteet tapauskohtaisesti.

Palautusoikeus kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti. Mikäli palautus on aiheellinen, niin maksamme myös postikulut takaisin meillepäin. Muussa tapauksessa palautamme vain kuluttajan maksaman summan 30 vrk palautusoikeuden piirissä.

Palautuksen teko-ohje

Seuraavat ohjeet pätevät, mikäli kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus on voimassa.

1. Ota aina meihin ensin yhteys.

2. Voit tuoda puhelimen tarvikkeineen meille lähimpään iTapsan myymälään, tai lähettää paketin meille postilla.

2. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).

3. Laita mukaan yhteystietosi tilinumeroineen sekä saamasi tilausvahvistus tai kuitti.

4. Vie palautettavat tuotteet lähimmälle Postin toimipisteelle pakattuina ja suojattuina.

5. Kerro kyseessä olevan iTapsa Services Oy:n asiakaspalautus ja näytä antamaamme palautustunnusta.

Reklamaatio

Valitettavasti kuljetusyhtiö huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja tehdä tästä reklamaatio jo tiskillä.

Mahdolliset vauriot kuljetuksessa

Kirjaa havaitut vauriot toimitusta hakiessa.

Mikäli havaitset vaurioitumisen luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus!

Löydät Postin vahingonkorvaushakemuksen täältä https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/lomakkeet/vahingonkorvaushakemus.html

Ilmoita vauriosta välittömästi myös myös meille lähettämällä sähköpostia myynti(at)itapsa.com, soittamalla 029 0300 305 (puh ark 9-16) tai käymällä lähimmässä liikkeessä.

Sähköposti: phones@itapsa.com

Puh.nro : 029 0300 305

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.