Info – iTapsa Phones ™

Teemme puhelimista pitkäikäisiä

Laadun takaa iTapsa Phones ™ -sertifioitu tarkastus

Testaamme ja huollamme huolellisesti kaikki puhelimet. Putsaamme liitännät ja vaihdamme rikkinäisen näytön uuteen. Mittaamme akun kapasiteetin ja keston. Tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun.

Tarkistamme myös mikrofonin, korvakuulokkeen, kaiuttimen, etu- ja takakameran, gyroskoopin, wifin ja Bluetoothin sekä näppäinten ja muiden sensorien kunnon. 

Puhelimen tarkka kunto ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Takuu

Kaikkiin puhelimiin sisältyy vakiona 12 kk takuu. Takuu kattaa ilmaisen vikadiagnoosin ja ilmaisen huollon. Käytössäsi on iTapsan kaikki mobiililaitehuoltoliikkeet ympäri Suomen. Useimmiten takuuhuollot tehdään odottaessasi, ja postitse toimitettaessa 1-4 arkipäivässä.

Voit maksimoida käyttökokemuksesi ja pidentää huoletonta käyttöaikaa ostamalla laajennetun kahden (2) vuoden iTapsa lisätakuun ™. Takuu ja iTapsa lisätakuu ™ sisältävät muun muassa seuraavat edut:

Ilmainen vikadiagnoosi

Käyttöturvan aikana vikadiagnoosi tehdään täysin veloituksetta.

Ilmainen, nopea huolto

Käyttöturvan aikana ilmenneet takuun alaiset korjattavissa olevat laiteviat korjataan veloituksetta.

Käytössä kaikki myymälämme

Voit käydä ostamasi laitteen kanssa missä tahansa iTapsan myymälöistä jossa laite otetaan työn alle tarkistettavaksi ja korjattavaksi.

Nopeus ja laatu

Useimmiten takuuviat saadaan iTapsa liikkeissä korjattua saman päivän aikana, kun laite on tuotu huoltoon, jopa odottaessa. Postitse toimitettavat takuuhuollot jopa 1-4 arkipäivässä. Ei enää viikkoja kestäviä takuuhuolto prosesseja! iTapsa nopeuslupaus ei koske takuuhuoltoja. Käytämme aina markkinoiden laadukkaimpia varaosia, jotka ovat läpäisseet iTapsan asettamat vaatimukset.

Lisätietoa Käyttöturvasta ja 30 vuorokauden palautusoikeudesta löydät Sopimusehdoistamme.

Huoltoetu

Tarjoamme käytetyn puhelimen ostajalle huoltoedun. Jos ostamastasi puhelimesta sattuu vaikkapa näyttö rikkoutumaan takuun ulkopuolisen syyn takia, tarjoamme ensimmäisen puhelinhuollon -50 % alennuksella. Etu koskee huoltoa, joka tehdään meiltä ostamallesi puhelimelle. Etu koskee huollon arvokkainta varaosaa. Esimerkiksi jos sinulla hajoaa näyttö ja haluat vaihtaa samalla myös akun, koskee 50% alennus näyttöä, mutta ei akkua.

Ota yhteyttä lähimpään iTapsan myymälään vahingon sattuessa!

Ostajalle: nopea toimitus.

Saat uuden puhelimen kotiisi 1-3 arkipäivässä tai voit hakea sen haluamastasi iTapsa-liikkeestä.

Myyjälle: rahat nopeasti käteen

Kun myyt puhelimesi, siirrämme rahat tilillesi nopeasti. Jos tuot myytävän puhelimen liikkeeseen, saat rahat heti käteisenä tai siirrämme ne tilillesi. Jos lähetät puhelimesi meille postin kautta, teemme tilisiirron heti, kun olemme arvioineet puhelimesi kunnon.

Miksi iTapsa Phones?  

Eihän tässä ole mitään järkeä, tuhahdimme alkuvuonna 2018. Olemme usean vuoden ajan seuranneet älypuhelinten kehitystä, mutta yhdessä asiassa ei kehitystä ole tapahtunut. Nimittäin puhelinten käyttöiässä.  

Puhelinvalmistajat käyttävät enemmän ja vähemmän vippaskonsteja, jotta ihmiset vaihtaisivat uuteen mahdollisimman usein.

Meistä tämä on väärin. Olemme Suomen johtava puhelinhuoltoliike, ja tiedämme, että kun pidät puhelimestasi perushyvää huolta ja vaihdat akun tai näytön tarpeen vaatiessa, voit pidentää puhelimen käyttöikä vuosilla.

Tämän takia syntyi iTapsa Phones. Teemme puhelimista pitkäikäisiä niin ihmisten kuin ympäristön tähden.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.