Etusivu
 / Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Käytetyn älypuhelimen ostaminen

Mikä on iTapsa Phones?

iTapsa Phones™ on erikoistunut käytettyjen älypuhelinten huoltoon, korjaukseen ja myyntiin. iTapsa Phones on iTapsa Services Oy:n (Y-tunnus 2476160-5) omistuksessa oleva markkinapaikka. iTapsa on Suomen tunnetuin ulkopuolisia mobiililaitehuoltoja tekevä yritys ja palvelemme valtakunnallisesti yli 10 liikkeen voimin.

Missä kunnossa myymänne puhelimet ovat?

Kaikki käytetyt puhelimet on testattu ja huolettu siten, että ne toimivat moitteetta. Joissakin puhelimissa saattaa olla käytön jälkiä. Käytetyn puhelimen kunto ja mahdolliset puutteet ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä. Kaikille puhelimille myönnämme 12 kk takuun, jonka voit halutessasi laajentaa lisämaksusta 24 kk.

Entä jos haluan palauttaa ostamani puhelimen?

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 30 vrk palautusoikeus. Katso palautusohjeet.

Entä, jos puhelimeen tulee vika ostamisen jälkeen?

Kaikille käytetyille älypuhelimille myönnämme 12 kk takuun tai lisämaksusta 24 kk takuun. (Katso takuuehdot) Jos takuuaikana puhelimeen tulee ongelmia, voit huollattaa puhelimen maksutta missä tahansa iTapsan toimipisteessätai postittaa puhelimen huoltoon.

Takuu ei kuitenkaan kata mekaanisia vikoja, kuten pudottamisesta johtuvaa näytön särkymistä.

Käytetyn puhelimen myyminen

Miten myyn iPhoneni?

Saat puhelimellesi hinta-arvion opastetun puhelimen myyntisivun kautta. Kun olet täyttänyt puhelimen myyntilomakkeen, voit tuoda sen mihin tahansa liikkeeseemme tai lähettää laiteen postitse meille. Postitusohjeet saat myyntilomakkeen täyttämällä.

Ostatteko muita puhelimia kuin iPhoneja?

Toistaiseksi ostamme vain tiettyjä iPhone-malleja

Kuinka nopeasti saan rahat?

Kun tuot käytetyn puhelimen liikkeeseemme, saat rahat tilillesi 2-4 päivän kuluessa siitä, kun teknikkomme on arvioinut puhelimen kunnon.

Jos lähetät puhelimen postitse meille, saat rahat muutamassa päivässä tilisiirrolla siitä, kun olemme arvioineet puhelimesi kunnon.

Liity Tapsan sisäpiiriin!

Saat parhaat tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.